Home / Fashion  / Η Serena Williams θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων

Η Serena Williams θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων

Η Serena Williams θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων.

Η επιτυχημένη διεθνής τενίστρια Serena Williams θα κυκλοφορήσει δική της σειρά ρούχων, με το όνομα  «Serena»!  Η πρώτη fashion collection της αθλήτριας αποτελείται από 12 μοντέρνα items και ενδύματα για τις πιο σπορ αλλά και απογευματινές εμφανίσεις των γυναικών.

Η Serena Williams θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων

Ούσα αθλήτρια – και μάλιστα εξαιρετικά επιτυχημένη- η Serena Williams είχε στόχο να δημιουργήσει μια collection με λειτουργικά, άνετα και instyle ρούχα. Φιλοδοξία της- όπως δήλωσε και στην αμερικάνικη Vogue- ήταν μια σειρά καλαίσθητων ρούχων, που κολακέυουν τις γυναίκες, τις κάνουν να αισθάνονται άνετα και την ίδια στιγμή δεν έχουν εξωφρενικά ακριβή τιμή.

Η Serena Williams θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων

H σειρά ρούχων της δημοφιλούς αθλήτριας περιλαμβάνει εσώρουχα, denim, jackets, blazers, μπλουζάκια αλλά και μοντέρνα stylish φορέματα που ξεχωρίζουν και είναι ταυτόχρονα πολύ άνετα. Ιδανικά items για καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τα ρούχα της collection, χαρακτηρίζονται από σύγχρονη ματιά και στυλ.

Η Serena Williams θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων

 Τα ρούχα της θα κυκλοφορούν αποκλειστικά στο web site της με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 35 έως και 250 δολάρια.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!