Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Sandra Bullock εντυπωσιάζει με την κίτρινη γούνα της!

Η Sandra Bullock εντυπωσιάζει με την κίτρινη γούνα της!

Η Sandra Bullock τολμά, επιλέγοντας κίτρινη γούνα!

 

Την έχουμε συνηθίσει σε πιο συγκρατημένες, αλλά πάντοτε φινετσάτες εμφανίσεις. Ο λόγος για την ηθοποιό Sandra Bullock που στις επίσημες εμφανίσεις της είναι πάντοτε κομψή, ενώ στις υπόλοιπες δημόσιες εξόδους της επιλέγει ένα casual ντύσιμο, που συνδυάζει άριστα τη λειτουργικότητα με το elegant στοιχείο. 

 

 

Αυτή τη φορά η Sandra Bullock αποφάσισε να τολμήσει, επιλέγοντας μία οικολογική γούνα σε έντονο κίτρινο και μουσταρδί χρώμα, υποκύπτοντας στο winter fur look. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την bold εμφάνισή της, λίγο πριν η ηθοποιός μπει στο στούντιο για την εκπομπή του Stephen Colbert “The Late Show”, όπου ήταν καλεσμένη για να παρουσιάσει τη νέα της ταινία Bird Box.

 

 

Η διάσημη ηθοποίος εκτός από την εντυπωσιακή γούνα, επέλεξε για την εμφάνισή της ένα πουά φόρεμα, με σέξι σκίσιμο και ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες, ενώ το προσεγμένο hair look και η ροζ απόχρωση στο κραγιόν της ανέδειξαν αρμονικά την συνολική της εμφάνιση! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!