Home / Fashion  / Η Rihanna λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων

Η Rihanna λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων

cozyvibe rihanna lingerie
H δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Γνωστή πια για το επιχειρηματικό της “δαιμόνιο” η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει δυναμικά με το λανσάρισμα της δικής της σειράς εσωρούχων, η οποία θα ονομάζεται Savage x Fenty.

 

Η Rihanna ανακοίνωσε το νέο μέσω Instagram, λίγες ημέρες αφότου δημιούργησε τον νέο της λογαριασμό @savagefenty, μέσα από ένα αινιγματικό teaser video, στο οποίο πρωταγωνιστούν μοντέλα με εσώρουχα από ροζ δαντέλα.

 

https://www.instagram.com/p/BhzOrgpDC9Y/?utm_source=ig_embed

 

Δε θα λέγαμε, βέβαια, ότι αυτή η νέα κίνησή της μας εξέπληξε, καθώς η τραγουδίστρια είναι η πλέον κατάλληλη για το λανσάρισμα μιας σειράς εσωρούχων, εξαιτίας του sexy και προκλητικού της στυλ.

 

Εκτός από style icon, φαίνεται ότι η Rihanna έχει καθιερωθεί για τα καλά πια ως business mogul, αφού η συλλογή καλλυντικών της Fenty Beauty έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πάρα πολλές χώρες, με τεράστια κέρδη για την ίδια.

 

Η Rihanna δεν ανακοίνωσε επισήμως πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει η σειρά στην αγορά, όμως, μία δήλωσή της το 2016, άναψε τις φήμες για ένα συγκεκριμένο κομμάτι της συλλογής. Η Rihanna είχε δηλώσει ότι το μοναδικό πράγμα που έχει μετανιώσει σχετικά με τις εμφανίσεις της, είναι που δεν τόλμησε να φορέσει ένα φανταχτερό εσώρουχο, κάτω από το μεταξωτό Adam Selman φόρεμά της, στα CFDA Fashion Awards του 2015.

 

Όταν κυκλοφορήσει η σειρά θα διαπιστώσουμε αν η τραγουδίστρια, έμαθε από τα λάθη της…

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath