Home / Beauty  / Η Rihanna λανσάρει τα απόλυτα καλοκαιρινά κραγιόν

Η Rihanna λανσάρει τα απόλυτα καλοκαιρινά κραγιόν

Η Rihanna λανσάρει τα απόλυτα καλοκαιρινά κραγιόν
Η Rihanna κυκλοφορεί νέα κραγιόν για το καλοκαιράκι

H Rihanna κυκλοφορεί μία νέα σειρά από κραγιόν που είναι ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά looks. H νέα σειρά είναι πολύχρωμη και εξαιρετικά καλοκαιρινή, καθώς η Rihanna δίνει κάθε φορά τον καλύτερό της εαυτό και λανσάρει μέσα από το επιτυχημένo brand της Fenty Beauty μοναδικά beauty items ομορφιάς και λάμψης. 

 

Αυτή τη φορά η καινούργια συλλογή της Rihanna περιλαμβάνει κραγιόν σε neon, υπέροχες αποχρώσεις όπως και τα Vivid liquid eyeliners που διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις, άλλοτε πιο έντονες και άλλοτε πιο παστέλ. 

 

Η Rihanna λανσάρει τα απόλυτα καλοκαιρινά κραγιόν

 

Αντλώντας έμπνευση από το καλοκαίρι και τα έντονα, glam look που αγαπά η τραγουδίστρια και πλέον beauty guru, η Riri σχεδίασε και δημιούργησε αυτή την απόλυτα summery συλλογή για να χαρίσει και στις υπόλοιπες γυναίκες την λάμψη που χρειάζονται για τις θερινές τους εμφανίσεις. Όπως δήλωσε και η ίδια “Αυτή τη σεζόν, ήθελα να λανσάρω προϊόντα με απόλυτα ζωντανά χρώματα-το πιο ζουμερό τόσο το καλύτερο!”. 

 

Η limited-edition Baewatch συλλογή είναι διαθέσιμη στο site της τραγουδίστριας. 

www.fentybeauty.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!