Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Rihanna λαμβάνει βράβευση από τον PETA

Η Rihanna λαμβάνει βράβευση από τον PETA

Η Rihanna βραβεύεται από τον PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) για την οικολογική της συνείδηση στη δημιουργία νέας collection από vegan δέρμα.

 

Όπως εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, η Rihanna βρίσκεται στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Όμως αυτό δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει μια νέα capsule collection για την αγαπημένη της Fenty.

 

 

Η Rihanna παρουσίασε στο Instagram μια σειρά ρούχων υψηλής ποιότητας από faux δέρμα που περιελάμβανε ένα φόρεμα με ενσωματωμένο κορσέ, ένα oversized πουκάμισο, ένα παντελόνι και μια φούστα σε μπεζ.

 

 

“Η ομάδα σχεδιασμού μας αναζητά συνεχώς νέα καινοτόμα υλικά και τρόπους δημιουργίας, ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία για να ερευνήσει την τέχνη του denim και να βρει το καλύτερο faux δέρμα” αναφέρει στο site της Fenty.

 

“Με τη νέα συλλογή της, η Rihanna δείχνει πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί ένα killer look χωρίς να πρέπει να πεθάνει κανένα ζώο”, δήλωσε η Senior Vice President του PETA Lisa Lange.

Ο PETA απέστειλε στην γνωστή επιχειρηματία τη βράβευση Compassion in Fashion, επαινώντας την για την χρήση vegan υλικών στη νέα της collection.

 

 

Αυτή είναι η δεύτερη βράβευση που κερδίζει η Rihanna για το brand της Fenty τους τελευταίους μήνες. Τον Δεκέμβριο, κέρδισε το βραβείο Urban Luxe στα Fashion Awards στο Λονδίνο, το οποίο μάλιστα της παρέδωσε η Janet Jackson.

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!