Home / Fashion  / Η Rihanna κυκλοφορεί νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Fenty

Η Rihanna κυκλοφορεί νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Fenty

fenty_sunglasses

Νέα συλλογή και για τα γυαλιά ηλίου Fenty της Rihanna, που παρά την κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, είναι πραγματικά πολύ δραστήρια το τελευταίο διάστημα, με συνεχή λανσαρίσματα προϊόντων.

 

Η ίδια πιστεύει πως ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί να φορεθεί παντού, ακόμα και στο μπαλκόνι, οπότε αποφάσισε πως είναι η ιδανική στιγμή να κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή.

 

Photo Courtesy of Fenty

 

Η νέα σειρά Fenty Eyewear έρχεται να δώσει το παρόν με δύο μοντέλα, το “Coded” και το “Off Record“, σε ιδιαίτερα σχέδια και με την παρουσία neon στοιχείων που φαίνεται πως φέτος τα αγαπάει πολύ, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε και τη σειρά εσωρούχων “Neon Lights“.

 

fenty_sunglasses fenty_sunglasses

Photo Courtesy of Fenty

 

Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ: www.fenty.com

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!