Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Nicole Poturalski είναι η νέα σχέση του Brad Pitt

Η Nicole Poturalski είναι η νέα σχέση του Brad Pitt

Η Nicole Poturalski είναι η νέα σχέση του Brad Pitt
Είναι μαζί περίπου έναν χρόνο τώρα.

Παραμένει για πολλές ο ωραιότερος όλων των ανδρών, αποτελώντας έναν από τους πιο ποθητούς ηθοποιούς του διεθνούς στερεώματος εδώ και δεκαετίες. Ο λόγος για τον 56 ετών Brad Pitt ο οποίος φημολογείται έντονα και από πολλές διαφορετικές πηγές πως διατηρεί ερωτική σχέση με το πανέμορφο μοντέλο από τη Γερμανία Nicole Poturalski, ετών 27. 

 

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περσινό Αύγουστο στο Βερολίνο στην πρεμιέρα της ταινίας του Brad Pitt “Once Upon a Time… in Hollywood” και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους ήταν πολύ ηλεκτρισμένη από την πρώτη στιγμή. Μόλις γνωρίστηκαν φλέρταραν και συμπάθησαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα βγουν ραντεβού και έπειτα να περνούν πολύ χρόνο μαζί κάνοντας διάφορες αποδράσεις. 

 

Τα διεθνή media αναφέρουν πως το ζευγάρι έκανε διακοπές μαζί στην έπαυλη Château Miraval, που είχε αγοράσει ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie, το 2011 στη Νότια Γαλλία.

 

https://www.instagram.com/p/CELvGFzoklK/

 

 

Ποια είναι όμως η Nicole Poturalski; 

Το μοντέλο από τη Γερμανία είναι χρόνια στον χώρο, χρησιμοποιώντας στα επαγγελματικά της το όνομα Nico Mary.

Είναι 27 ετών, έχει καταγωγή από την Πολωνία αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη ΓερμανίαΤα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ευρώπη, Γερμανία, και στην Αμερική, Λος Άντζελες.

Έχει κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με κορυφαία γυναικεία περιοδικά όπως το Elle, πρωταγωνιστώντας στο εξώφυλλο του Elle Γερμανίας.

Τέλος, έχει έναν γιο τον Εμίλ, για τον οποίο κάνει αναφορά συχνά στα social media περιγράφοντάς τον μάλιστα ως τον καλύτερό της φίλο

 

https://www.instagram.com/p/CEo–aWqIyk/

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!