Home / Beauty  / Η MAC κυκλοφορεί κραγιόν σε συνεργασία με την Barbie

Η MAC κυκλοφορεί κραγιόν σε συνεργασία με την Barbie

Η MAC κυκλοφορεί κραγιόν σε συνεργασία με την Barbie
H MAC x Barbie συλλογή μας ενθουσιάζει! 

Η κορυφαία εταιρία καλλυντικών MAC συνεργάζεται με την αγαπημένη μας θρυλική κούκλα Barbie για τη δημιουργία ενός υπέροχου κραγιόν, το οποίο ήδη μας έχει “κλέψει” την καρδιά. 

 

 

Η αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας – κι όχι μόνο- χρόνων δίνει έμπνευση για ένα υπέροχο κραγιόν σε ροζ απόχρωση, την χαρακτηριστική απόχρωση κραγιόν της Barbie. Το νέο lipstick είναι ολόχρυσο, ενώ η συσκευασία του είναι πολύ κομψή, συνδυάζοντας το ροζ με το χρυσό χρώμα. 

 

 

 

Όπως δήλωσε και ο Gregory Arlt διευθυντής του brand MAC: “Η απόχρωση του κραγιόν είναι μία παγκόσμια απόχρωση που ταιριάζει με κάθε τόνο του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το @Barbiestyle κραγιόν για το καθημερινό σας look ή δοκιμάστε κάτι πιο edgy και παιχνιδιάρικο. Θα είστε ο εαυτός σας όταν φοράτε το @Barbiestyle lipstick.” 

 

 

 

 

Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο θα περιλαμβάνει η συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου. 

 

www.maccosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!