Home / Beauty  / Η Lady Gaga συστήνει την πρώτη της beauty συλλογή

Η Lady Gaga συστήνει την πρώτη της beauty συλλογή

Η Lady Gaga συστήνει την πρώτη της beauty συλλογή
Η Lady Gaga κυκλοφορεί την beauty συλλογή της, Haus Laboratories.

Η Lady Gaga αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική σειρά μακιγιάζ και περιποίησης, η οποία ονομάζεται “Haus Laboratories”. H pop star που έχει απασχολήσει την υφήλιο με τις εκκεντρικές fashion και beauty εμφανίσεις της, λατρεύει το μακιγιάζ και το χρησιμοποιεί για να κάνει statement εμφανίσεις που συζητούνται εκτενώς τόσο από τους fans της, όσο και από τα media. 

 

Η Lady Gaga συστήνει την πρώτη της beauty συλλογή

Η Lady Gaga συστήνει την πρώτη της beauty συλλογή

 

 

Δεν πρόκειται απλά για μία νέα beauty μπράντα. 

Τελευταία, φαίνεται να έχει αλλάξει make up δρόμο και να προτιμά πιο λιτά looks αγκαλιάζοντας την natural φύση της και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της. Μετά την απόφαση της να αλλάξει beauty κατεύθυνση, ήρθε και η απόφασή της να δημιουργήσει το δικό της beauty brand και να χαρίσει στις γυναίκες προϊόντα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram σχετικά με το καινούργιο της εγχείρημα έγραψε «Όσο ήμουν μικρή, δεν θεώρησα τον εαυτό μου ποτέ όμορφο. Και όσο έψαχνα να βρω το νόημα της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς, ανακάλυψα την δύναμη του μακιγιάζ» συνεχίζοντας «Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη ο κόσμος είναι ένα ακόμη beauty brand. Αλλά αυτό είναι κρίμα! Λένε ότι η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια του παρατηρητή. Αλλά εμείς εδώ στο Haus Laboratories πιστεύουμε ότι η ομορφιά έχει να κάνει με το πώς βλέπεις ο ίδιος τον εαυτό σου!»

 

https://www.instagram.com/p/Bzx9ciBpq57/

 

Η σειρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας αποτελείται από lip glosses, κραγιόν και προϊόντα σε πολύ εντυπωσιακά χρώματα για το πρόσωπο, όπως διακρίνουμε και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Lady Gaga, κατενθουσιάζοντας τους ακολούθους της.  

 

https://www.instagram.com/p/Bzx95zHFWhm/

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο στο Amazon.com. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!