Home / Beauty  / Η Kylie Minogue κυκλοφορεί νέα σειρά make up προϊόντων

Η Kylie Minogue κυκλοφορεί νέα σειρά make up προϊόντων

Η Kylie Minogue κυκλοφορεί νέα σειρά make up προϊόντων
Η Kylie Minogue λανσάρει νέα, μοναδικά κραγιόν. 

Έχει αγαπηθεί όσο λίγες για τα ποπ, ξεσηκωτικά κομμάτια της αλλά και τις χορευτικές κινήσεις της. Η υπέρλαμπρη ποπ τραγουδίστρια Kylie Minogue μεταπηδά από το τραγούδι και τα εντυπωσιακά shows στον χώρο του beauty, χαρίζοντας στους απανταχού φαν της μία νέα σειρά προϊόντων μακιγιάζ με την επωνυμία Kylie.

 

 

Μετά από μία μάχη που είχε με την Kylie Jenner αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος Kylie, η Kylie Minogue βγήκε νικήτρια και κατάφερε να ονομάσει τη beauty συλλογή της Kylie. H glam τραγουδίστρια σχεδίασε και κυκλοφορεί την νέα της, λαμπερή συλλογή με beauty items για να χαρίσει σε όλες τις γυναίκες το δικό της μοναδικό glow touch και να τις κάνει να αισθάνονται πιο όμορφες από ποτέ. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει lip oils και lip glosses, face glitter, σκιές για τα μάτια και ένα μοναδικό eye to cheek glitter, έτοιμα να μας χαρίσουν υπέροχες εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι. 

 

 

To λανσάρισμα της beauty συλλογής έχει ως στόχο να βοηθήσει στην προώθηση του νέου album της τραγουδίστριας ” Step Back in Time: The Definitive Collection.” Ανακαλύψτε τη συλλογή και περισσότερα items από την Kylie Minogue στο site της kontraband.store

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!