Home / Beauty  / Η Kylie Jenner κυκλοφορεί must-have πούδρες

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί must-have πούδρες

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί must-have πούδρες
To brand Kylie Cosmetics λανσάρει πούδρες για το απόλυτο μακιγιάζ

H Kylie Jenner λανσάρει μία καινούργια σειρά από πούδρες, που αναμένεται να λατρέψουν οι beauty lovers. Το brand Kylie Cosmetics που έχει κατακτήσει τις καρδιές των απανταχού beautistas κυκλοφορεί μία νέα σειρά από πούδρες σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις. Great news!

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί must-have πούδρες

To brand ομορφιάς της Kylie, ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία των νέων προϊόντων της σειράς που έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν το μακιγιάζ των γυναικών, μετατρέποντας κάθε γυναίκα σε beauty expert.

https://www.instagram.com/p/BukV-86noll/

Η νέα συλλογή αποτελείται από setting powders σε 6 αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα και χρωματική ανάγκη. Με σκοπό την μεγαλύτερη διάρκεια του μακιγιάζ, οι βελούδινες πούδρες επιτυγχάνουν άψογο φινίρισμα και φυσικό, όμορφο αποτέλεσμα, όπως λέει και η Kylie Jenner στην ανακοίνωσή της στο instagram.

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί must-have πούδρες

Η μικρή αδερφή της Kim Kardashian, Kylie Jenner, έχει αποδείξει πως ξέρει καλά την αγορά των beauty products, καθώς όποιο προιον κυκλοφορεί γίνεται αμέσως αγαπητό στις beautistas, οι οποίες σπεύδουν να το προμηθευτούν. Πολλές κριτικές και reviews στα social media έχει γίνει για το beauty brand της Jenner και πέρα από τα θετικά, δεν είναι λίγα τα αρνητικά σχόλια.

Πάντως εμείς αναμένουμε με χαρά τη νέα της συλλογή μακιγιάζ που θα αποτελέσει must-have beauty item για το νεσεσέρ μας.

Δείτε περισσότερα infos για τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στις 7 Μαρτίου στο kyliecosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!