Home / Beauty  / Η Kylie Jenner δημιουργεί beauty συλλογή με την κόρη της Stormi

Η Kylie Jenner δημιουργεί beauty συλλογή με την κόρη της Stormi

Η Kylie Jenner δημιουργεί beauty συλλογή με την κόρη της Stormi
Μαμά και κόρη ενώνουν τις δυνάμεις τους. 

H γλυκιά κορούλα της Kylie Jenner, Stormi Webster, πριν ακόμη κλείσει τα δύο της χρόνια, μπαίνει στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς η δαιμόνια μαμά της έχει στα σκαριά μία νέα συλλογή από make up items που θα φέρει και το όνομα της μικρής. Η νέα beauty συνεργασία δεν είναι αλλή από την Kylie Cosmetics x Stormi Valentine’s Collection, η οποία θα κυκλοφορήσει με αφορμή τα γενέθλια της μικρής την 1η Φλέβάρη και θα είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

 

Η Kylie Jenner δημιουργεί beauty συλλογή με την κόρη της Stormi

 

Η νέα collection καλλυντικών που έγινε γνωστή από ένα post της μικρής Stormi να δουλεύει πάνω στο επερχόμενο project ζωγραφίζοντας, στο Instagram της Kylie Jenner, έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμένο στις beautistas, καθώς τα σχόλια των ακολούθων και μη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν βροχή. 

 

https://www.instagram.com/p/B61P0vUn_9z/?utm_source=ig_embed

 

Η νέα συλλογή φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μία παλέτα με σκιές για τα μάτια, ένα gloss και κραγιόν, όλα αποτέλεσμα του ιδιαίτερου touch της μικρής Stormie. Όπως φαίνεται άλλωστε από την φωτογραφία στο Instagram, τα beauty items θα φέρουν χαρούμενες αποχρώσεις, ενώ διακρίνουμε και κάποιες χαριτωμένες πεταλούδες που πιθανόν μαρτυρούν και το packaging της συλλογής. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!