Home / Beauty  / Η Kristen Stewart κάνει τα bleached φρύδια, summer τάση

Η Kristen Stewart κάνει τα bleached φρύδια, summer τάση

Η Kristen Stewart κάνει τα bleached φρύδια, summer τάση
Τα bleached φρύδια της Kristen Stewart γίνονται hot trend. 

H αγαπημένη ηθοποιός του Twilight, Kristen Stewart, έκανε μία huge αλλαγή που της χάρισε έναν πιο fashion και stylish αέρα. Η ηθοποιός έβαψε ή μάλλον “ξέβαψε” τα φρύδια της και τα έκανε ανοιχτά ξανθά, με αποτέλεσμα να αλλάξει εντελώς το πρόσωπό της. 

 

Η Kristen Stewart δεν μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές, καθώς κρατά πάντα το ίδιο στυλ και όπως φαίνεται δεν τολμά να πειραματιστεί με τα μαλλιά ή το μακιγιάζ της. Από τότε που τη γνωρίσαμε άλλωστε είναι περίπου η ίδια και σε ό,τι αφορά το make up, αλλά και τα μαλλιά της. Τώρα όμως έκανε τη διαφορά και για πρώτη φορά αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των φρυδιών της και να δοκιμάσει κάτι εντελώς καινούργιο για εκείνη.

 

 

Η ηθοποιός είναι ambassador της Chanel και έχει ξεκινήσει να ταξιδεύει για την καμπάνια του οίκου. Για αυτό τον λόγο αποφάσισε να να κάνει και την σούπερ αλλαγή στα φρύδια της και να μας συστήσει το νέο trend για το καλοκαίρι, κάνοντάς το ακόμη πιο έντονο με smoky eyes και ξανθή απόχρωση στα μαλλιά της. Εσείς θα δοκιμάζατε το νέο summer trend; 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!