Home / Beauty  / Η Kim Kardashian West και η Kris Jenner λανσάρουν το νέο KKW x KRIS άρωμα

Η Kim Kardashian West και η Kris Jenner λανσάρουν το νέο KKW x KRIS άρωμα

Το νέο άρωμα KKW x KRIS υμνεί τη σχέση μητέρα και κόρης.

 

Αφού συνεργάστηκε με τις αδερφές της για τη δημιουργία αρωμάτων, η Kim αποφάσισε να λανσάρει και ένα μαζί με τη μητέρα της Kris Jenner. 

Το άρωμα KKW x KRIS που κυκλοφόρησε χθες αποκλειστικά από το KKWFRAGRANCE.COM, χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα και γιορτάζει την ανευ όρων αγάπη μεταξύ μητέρα και κόρης.

 

 

«Η δημιουργία ενός αρώματος μαζί με την Kim για την Ημέρα της Μητέρας ήταν μαγική! Μιλούσαμε για αυτό εδώ και χρόνια, οπότε το να βλέπουμε το κοινό μας όραμα να ζωντανεύει είναι καταπληκτικό», λέει η Kris Jenner. “Με την Kim έχουμε παρόμοιο γούστο, γεγονός που έκανε τη μεταξύ μας συνεργασία ονειρεμένη. Και οι δύο θέλαμε ένα κλασικό άρωμα, διαχρονικό που να είναι όμορφο και ενδυναμωτικό για όποιον το φοράει και νομίζω ότι το άρωμα που φτιάξαμε το αποτυπώνει αυτό άψογα.

 

Το άρωμα KKW x KRIS είναι ένα ξυλώδες, λευκό λουλούδι, φωτεινό και γλυκό, αλλά μετατρέπεται γρήγορα σε ένα εκλεπτυσμένο και ζεστό άρωμα.

 

 

Ήξερα ότι ήθελα αυτό το άρωμα να μυρίζει ακριβώς όπως η μαμά μου, να είναι δηλαδή ένας συνδυασμός των αρωμάτων που φορούσε, αναμεμιγμένος με τη λοσιόν της και με το φυσικό άρωμά της”, λέει η Kim.

 

Η μητέρα μου πάντα έλκεται προς τα λουλούδια που υπάρχουν στο άρωμα. Το αγαπημένο της λουλούδι είναι σίγουρα η γαρδένια. Το ήθελα πλούσιο και λουλουδάτο, αλλά με μια ξυλώδη άκρη. Κάθε φορά που κάποιος το μυρίζει μου λέει “Α, η μαμά σου ήταν εδώ.

 

Όπως δήλωσε η Kim, μέρος των πωλήσεων από το KKWFragrance.com για το διάστημα από 15 Απριλίου έως 5 Μαΐου θα πάνε σε φιλανθρωπίες για τον κορονοϊό.

 

KKWFRAGRANCE_KIMXKRIS

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!