Home / Beauty  / Η Kim Kardashian επιλέγει γυναίκες με καμπύλες για το νέο της άρωμα!

Η Kim Kardashian επιλέγει γυναίκες με καμπύλες για το νέο της άρωμα!

Η νέα καμπάνια της Kim Kardashian, εξυμνεί το body positivity!

Στο όνομα του body positivity και φυσικά της εμπορικής επιτυχίας, η Kim Kardashian προχώρησε σε ένα μάλλον διαφορετικό -ως τα μέχρι στιγμής- καστ μοντέλων για την καμπάνια του νέου της αρώματος. 

 

 

H reality star και beauty mogul είναι γνωστό πως ξεχωρίζει για τις επιχειρηματικές της ικανότητες, καθώς κάθε φορά καταφέρνει να ξεπουλάει σε χρόνο ρεκόρ τα προϊόντα ομορφιάς της. Αυτή τη φορά αποφάσισε για τη νέα της KKW Body Fragrance Campaign, να χρησιμοποιήσει μοντέλα τα οποία ξεφεύγουν από τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. 

 

 

Μιλώντας για τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς εννοούμε τα μοντέλα με τις ιδανικές αναλογίες και το αψεγάδιαστο κορμί. Η Kim Kardashian West έπιασε κατευθείαν το μήνυμα της εποχής για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ανάγκη των γυναικών να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στο φυσικό τους σώμα και αποφάσισε να διαλέξει μοντέλα που εξυμνούν το body positivity. 

 

 

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media βλέπουμε πως τα μοντέλα που έκαναν κάστινγκ (όπως δήλωσε η Kardashian δεν ήταν όλες επαγγελματίες αλλά απλές γυναίκες), είχαν τις ατέλειές τους όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα κτλ. Η Kim δήλωσε σχετικά «Απλώς ήθελα να παρουσιάσω μια εκστρατεία που υποστηρίζει τις γυναίκες όλων των διαφορετικών μεγεθών και αισθάνονται σίγουρες για τον εαυτό τους».

 

 

Τα νέα αρώματα της KKW Body, Body II και Body III, κυκλοφορούν σε πολύχρωμα καμπυλωτά μπουκαλάκια και έχουν ως στόχο να εξυμνήσουν την ομορφιά του φυσικού γυναικείου σώματος με τις ατέλειές του! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!