Home / Cozyhome  / Architecture  / Η Kendall Jenner ανοίγει τις πόρτες της πολυτελούς κατοικίας της στο LΑ

Η Kendall Jenner ανοίγει τις πόρτες της πολυτελούς κατοικίας της στο LΑ

To supermodel μας ξεναγεί στον δικό του παράδεισο.

Η Kendall Jenner βρήκε την ιδανική σχεδιαστική ομάδα για το σπίτι των ονείρων της, στο πρόσωπο των Kathleen και Tommy Clements (μαμά και γιος) και Waldo Fernandez, οι οποίοι, όπως αποκάλυψαν, είχαν μεγάλη αγωνία για τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του νεαρού supermodel.

 

Tελικά, ενώ αρχικά περίμεναν κάτι πολύ extravagant και ανατρεπτικό, εκείνη τους «προσγείωσε» σε μία πολύ διαφορετική προσέγγιση.

 

«Ταξιδεύω συνεχώς και η ζωή μου περιλαμβάνει πολύ χάος και ενέργεια, οπότε αναζητούσα έναν χώρο που εκπέμπει ηρεμία και χαλάρωση.» είναι τα λόγια της Jenner, η οποία φάνηκε ότι εξ αρχής γνώριζε πολύ καλά τι ήταν αυτό που ήθελε από τον προσωπικό της χώρο.

 

 

Το σαλόνι είναι η επιτομή όσων αναζητούσε, αφού ο σχεδιασμός και η διακόσμησή του στηρίζεται στα οργανικά υλικά, τους γήινους τόνους και τα άνετα έπιπλα. Το cozy τζάκι ήταν από την αρχή κάτι που ονειρευόταν, αφού, όπως λέει, λατρεύει να γυρίζει σπίτι, να ανάβει ξύλα στο τζάκι και κεριά, να ακούει την αγαπημένη της μουσική και να παρακολουθεί NBA.

 

 

Aλλά και η μαγειρική φαίνεται ότι αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, δηλώνοντας δεινή μαγείρισσα. Μάλιστα, το νέο της σπίτι έχει βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις μαγειρικές της ικανότητες, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο στην κουζίνα, για τον σχεδιασμό της οποίας δέχτηκε συμβουλές από τη μητέρα και τις αδερφές της, Kim και Chloe.

 

 

Σε αντίθεση με τους ήσυχους χρωματικούς τόνους των επίπλων και της συνολικής διακόσμησης, η Kendall έχει επενδύσει σε έργα τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών (Barbara Kruger, Richard Prince, Raymond Pettibon, Sterling Ruby κ.α) τα οποία δίνουν την απαραίτητη ένταση σε πολλά σημεία της κατοικίας, όπως το γλυπτό από led lights στην είσοδο του σπιτιού, ένα ιδιαίτερο έργο του James Turrell.

 

 

Το σίγουρο είναι ότι η Kendall κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο, μέσα στον οποίο νιώθει ο εαυτός της, χαλαρώνει – έχει μιλήσει ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει- και αντικατοπτρίζει αυτό που η ίδια είναι!

 

Πηγή: Architectural Digest

Φωτογραφίες: William Abranowicz

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath