Home / Family  / Η Katy Perry δείχνει ακομπλεξάριστη το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα

Η Katy Perry δείχνει ακομπλεξάριστη το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα

Η Katy Perry δείχνει ακομπλεξάριστη το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα
Η Katy Perry ανεβάζει την πρώτη της στην selfie μετά την γέννα δείχνοντάς μας πώς είναι πραγματικά το σώμα της.

Πώς είναι το σώμα μιας γυναίκας που έχει γεννήσει πρόσφατα; Η σταρ Katy Perry μας παρουσιάζει την πραγματική εικόνα του γυναικείου κορμιού χωρίς ντροπή και κανενός είδους κόμπλεξ.

Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε πολύ πρόσφατα μανούλα και είναι πιο ευτυχισμένη, αλλά και κουρασμένη από ποτέ. Καθώς συνηθίζει να μοιράζεται με τους followers της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στιγμές από την καθημερινότητα και τη ζωή της, αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει μέσα από Instagram story της πώς είναι το σώμα μιας γυναίκας που γέννησε πολύ πρόσφατα.

 

Χωρίς κανένα κόμπλεξ, με περισσή ειλικρίνεια αλλά και πολύ χιούμορ η Katy Perry τραβά μια selfie στο μπάνιο του σπιτιού της φορώντας μόνο το άνετο εσώρουχό της και το ειδικό bustier θηλασμού. Φυσικά, είναι εντελώς αμακιγιάριστη και φυσική, ενώ αστειεύεται με την εικόνα της και διασκεδάζει με τον νέο της εαυτό. 

 

Η Katy Perry δείχνει ακομπλεξάριστη το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα

Η Katy Perry είναι πραγματικά αυτό που λέμε cool, δείχνοντάς μας το σώμα της όπως είναι μετά τη γέννα. Μάλιστα, ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο το κάνει μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.

 

Μας αρέσεις Katy και εσύ όπως και το νέο σου τραγούδι Smile! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!