Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Kaia Gerber ποζάρει ως μία σύγχρονη Ελληνίδα θεά

Η Kaia Gerber ποζάρει ως μία σύγχρονη Ελληνίδα θεά

Η Kaia Gerber ποζάρει ως μία σύγχρονη Ελληνίδα θεά
Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, φωτογραφήθηκε στο ιερό του Δία στη Νεμέα εντυπωσιάζοντας. 

H πανέμορφη Kaia Gerber, η νεαρή καλλονή και κόρη της Cindy Crawford, που αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ανερχόμενα μοντέλα διεθνώς, φωτογραφήθηκε στον Ναό του Δία στη Νεμέα για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue και όπως είναι φυσικό εντυπωσίασε. 

Όλοι μιλούν για την ομορφιά της και την καταπληκτική φωτογράφιση στην οποία η όμορφη Kaia ποζάρει ως μία σύγχρονη Ελληνίδα Θεά και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω της.

 

Η Kaia Gerber ποζάρει ως μία σύγχρονη Ελληνίδα θεά

Η Kaia Gerber ποζάρει ως μία σύγχρονη Ελληνίδα θεά

 

Το νεαρό μοντέλο φόρεσε δημιουργίες Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu και δημιούργησε την εικόνα της «Πανίσχυρης Αφροδίτης». Μάλιστα σε post της απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα έγραψε η βρετανική Vogue:

«Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber, να παίξει μια μοντέρνα ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν να αγκαλιάσεις το σέξι;»

 

 

 

Με το λαμπερό μοντέλο να προσθέτει: «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να φωτογραφίζομαι στον ναό των Ολύμπιων, είναι κάτι που θα αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όσους έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου»

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!