Home / Beauty  / Η JLO δημιούργησε τη δική της μάσκα μαλλιών

Η JLO δημιούργησε τη δική της μάσκα μαλλιών

Με τη συγκεκριμένη μάσκα αποκαλύπτει η σταρ πως “έσωσε” τα μαλλιά της. 

JLO και brand Hers ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία θεραπευτική μάσκα μαλλιών και εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. 

Η λατρεμένη Λατίνα σταρ που μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την ομορφιά της, με την πρόσφατη φωτογραφία της που ανέβασε στα social media, δημιουργεί τη δική της μάσκα μαλλιών.

Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να έχει τα όλο κίνηση και υγεία μαλλιά της;

 

Η JLO δημιούργησε τη δική της μάσκα μαλλιών

 

“Χάρηκα πολύ για την συνεργασία μου με το brand Hers γιατί ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά για όμορφα μαλλιά και να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύ αποτελεσματικά προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Το scrub είναι αποτοξινωτικό και διώχνει τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα που έχουν συσσωρευτεί στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ μυρίζει σαν μια ηλιόλουστη μέρα στον βοτανικό κήπο”, είπε σε συνέντευξή της στο Today η Jennifer Lopez. 

“Η μάσκα περιέχει κερατίνη για να βοηθήσει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι πολύ ενυδατική και κάνει τέλεια δουλειά στις αγριεμένες άκρες. Όποτε αισθάνομαι ότι δουλεύω πολύ και πως τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται από αυτό, την κάνω δύο φορές την εβδομάδα” συνέχισε. 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη θαυματουργή μάσκα μαλλιών της JLO με το Hers στο:

forhers.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!