Home / Beauty  / Η Jessica Rabbit, πρωταγωνίστρια, σε μία λαμπερή make up collection

Η Jessica Rabbit, πρωταγωνίστρια, σε μία λαμπερή make up collection

Η Jessica Rabbit, πρωταγωνίστρια, σε μία λαμπερή make up collection
Η Jessica Rabbit σε μια εντυπωσιακή make up συλλογή

Jessica Rabbit: Όλοι την γνωρίζετε και πιθανώς σας γοητεύει. Το θρυλικό καρτούν από την ταινία “Who Framed Roger Rabbit?” πρωταγωνιστεί σε μία ολοκαίνουργια και extra glam make up collection που θα σαγηνεύσει τους λάτρεις του μακιγιάζ.

Η Jessica Rabbit, πρωταγωνίστρια, σε μία λαμπερή make up collection
Not just a cartoon

Όλοι έχουμε υπόψιν μας την εξαιρετικά θηλυκή Jessica Rabbit που από την δεκαετία του 80′ μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας ηρωίδες καρτούν. Γνωστή για τα signature, παθιασμένα κόκκινα χείλη της, για την όμορφη σιλουέτα της και την αέρινή της διάσταση, η λατρεμένη ηρωίδα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την αγγλική εταιρία προϊόντων ομορφιάς Ciaté London.

Η Jessica Rabbit, πρωταγωνίστρια, σε μία λαμπερή make up collection
Ciaté x Jessica collection

Το λονδρέζικο beauty brand, Ciaté London, γνωστό για τα υπέροχα nail products του, ανακοίνωσε μόλις χθες από το Instagram account του την νέα, πολλά υποσχόμενη συλλογή, Ciaté x Jessica Rabbit collection.

The inside look!
https://www.instagram.com/p/BuUYqGkHDE2/

Η συλλογή θα περιλαμβάνει 3 ξεχωριστά beauty items. Πιο συγκεκριμένα, στη συλλογή θα βρείτε μία παλέτα με σκιές ματιών σε εννιά αποχρώσεις, ένα μοναδικό και εξαιρετικά θηλυκό κραγιόν και ένα extra λαμπερό highlighter στο χρώμα της σαμπάνιας.

https://www.instagram.com/p/BuWttrenxpX/

Αναμένουμε με χαρά την limited-edition Ciaté x Jessica Rabbit collection που θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!