Home / Beauty  / Η Jessica Alba κυκλοφορεί κραγιόν με οικολογικό χαρακτήρα

Η Jessica Alba κυκλοφορεί κραγιόν με οικολογικό χαρακτήρα

Jessica-Alba-kragion
Τα νέα eco-friendly κραγιόν της Jessica Alba.

To beauty brand της Jessica Alba, Honest Beauty, κυκλοφορεί τα πιο τέλεια και οικολογικά κραγιόν που θα βρείτε αυτή τη στιγμή στην αγορά. Άλλωστε το brand της διάσημης ηθοποιού κατασκευάζει και κυκλοφορεί απόλυτα φυσικά καλλυντικά και skincare προϊόντα, υιοθετώντας τις αρχές του clean make up. 

 

Η Jessica Alba κυκλοφορεί κραγιόν με οικολογικό χαρακτήρα

 

Τα νέα κραγιόν της Jessica Alba ήταν κάτι σαν ένα challenge για την beauty mogul, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή τη φορά κάτι ξεχωριστό για τις beautistas. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε τα εργαστήρια του Honest Beauty δημιούργησαν ένα πραγματικά μαγικό βάλσαμο για τα χείλη, το οποίο περιέχει και ένα είδος ορυκτού το mica, που μοιάζει με μάρμαρο και δίνει ένα ιδιαίτερα λαμπερό στοιχείο στα κραγιόν. 

 

Η Jessica Alba κυκλοφορεί κραγιόν με οικολογικό χαρακτήρα

 

Τα νέα κραγιόν έρχονται σε εντυπωσιακές ροζ αποχρώσεις και σε υγρή μορφή, αλλά το πιο cool στη νέα αυτή συλλογή είναι η οικολογική χροιά τους. Η ηθοποιός πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σώσουμε τον πλανήτη και το αποδεικνύει μέσα από τις κινήσεις που κάνει για το brand της. όπως δήλωσε σχετικά: “Η υγεία και η ευεξία των καταναλωτών είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει. Αυτή ήταν και είναι η κοινωνική αποστολή που έχω και σκέφτομαι: Μπορώ να συγκεντρώνω χρήματα από τους πιο πλούσιους ανθρώπους ή μπορώ να έχω μια βιώσιμη επιχείρηση με οικολογικό χαρακτήρα η οποία μπορεί να χρηματοδοτείται από τους καταναλωτές; Και αυτό κάνω. “

 

Η Jessica Alba κυκλοφορεί κραγιόν με οικολογικό χαρακτήρα

Η Jessica Alba κυκλοφορεί κραγιόν με οικολογικό χαρακτήρα

 

Η νέα collection φέρει το όνομα Liquid Lipstick και περιλαμβάνει υγρά, ματ κραγιόν σε 7 μοναδικές αποχρώσεις που διαρκούν πολύ ώρα και θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!