Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα
Ποιο είναι το μυστικό για την αψεγάδιαστη, sexy σιλουέτα της;  

H Jennifer Lopez τον Ιούλιο που μόλις πέρασε έκλεισε τα 50 της χρόνια και ήταν πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ. Πώς όμως καταφέρνει να μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη και να διατηρεί αυτή την εκπληκτική σιλουέτα που όλοι μας θαυμάζουμε; 

 

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

 

Πρόσφατα η Λατίνα star ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να κόψει την ανάσα με τις αξιοζήλευτες αναλογίες της και την λαμπερή, νεανική της επιδερμίδα. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ εμείς αναρωτηθήκαμε για ακόμη μία φορά ποιο είναι το μυστικό της. Η απάντηση βρίσκεται στη διατροφή και στη γυμναστική που ακολουθεί. 

 

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

 

Νερό, νερό, και περισσότερο νερό.

Όπως εξομολογήθηκε στο παρελθόν η JLO στο περιοδικό Hello ένα -και ίσως το πιο σημαντικό- συστατικό της ομορφιάς της είναι το νερό. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει: “Το να πίνετε άφθονο νερό, ειδικά πριν από την προπόνηση, σας βοηθά να έχετε μία περισσότερο αποτελεσματική άσκηση. Προσπαθώ να κρατάω το σώμα μου ενυδατωμένο και ξεκούραστο μετά από κάθε προπόνηση, ώστε την επόμενη φορά να είναι πιο δυναμική η άσκησή μου”. Μην ξεχνάτε πως τα οφέλη του νερού στο δέρμα και το σώμα είναι αμέτρητα. 

 

Πιστή στις προπονήσεις της. 

Η τραγουδίστρια δεν παραλείπει ποτέ τις προπονήσεις της και είναι πολύ πειθαρχημένη, με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε σε φόρμα αλλά και να έχει ανεβασμένη διάθεση. Όπως έχει δηλώσει η γυμναστική τη βοηθά να διατηρεί τη σιλουέτα της, αλλά και να είναι πιο χαρούμενη, καθώς είναι το κλειδί για την ευτυχία της.  Άλλωστε είναι γνωστό πως η άσκηση παράγει ενδορφίνες, τις ουσίες που προκαλούν συναίσθημα ευτυχίας και ευφορίας. 

 

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

 

Καταναλώνει έξυπνα σνακς. 

Μπορεί να ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και να προσέχει τις ποσότητες αλατιού, ζάχαρης και λιπαρών που καταναλώνει, αλλά δεν λέει ποτέ όχι σε ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Επιλέγοντας έξυπνα τις τροφές που καταναλώνει ως σνακ βοηθά τον μεταβολισμό της να είναι πάντα σε εγρήγορση και να ελέγχει την πείνα της. Τα αγαπημένα της σνακ είναι τα ψητά λαχανικά που συνδυάζει με μικρή ποσότητα πρωτεΐνης. 

 

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!