Home / Good Life  / Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη
Τι νέο ετοιμάζει η Jennifer Aniston;

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από την καινούργια τηλεοπτική σειρά του Apple TV+, το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Apple. Στο νέο κανάλι, του οποίου το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο σε αξιόλογες παραγωγές, η Jennifer Aniston λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς η καινούργια σειρά της οποίας είναι κεντρικό πρόσωπο και έχει τίτλο The Morning Show, έχει ήδη πάρει έγκριση για δεύτερη σεζόν. Ο πρώτος κύκλος της σειράς αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ στο πλάι της Aniston θα δούμε τον Steve Carell και την Reese Witherspoon. Tην παραγωγή υπογράφει ο Τζέι Κάρσον του House of Cards, ενώ στη θέση του ειδικού συμβούλου βρίσκεται ο επιτυχημένος δημοσιογράφος του CNN, Μπράιαν Στέλτερ.

 

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη

 

 

Τo story. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού η σειρά είναι μια κοντινή ματιά στις ζωές των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνά το πρωί, εξερευνώντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και οι άνδρες που βρίσκονται πίσω από αυτή την καθημερινή τηλεοπτική τελετουργία. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε μία πραγματική μάχη μεταξύ της Aniston και της Reese Witherspoon για το ποια θα επικρατήσει στον τηλεοπτικό αέρα της ενημερωτικής πρωινής εκπομπής που λατρεύει η Αμερική. 

 

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στη μικρή οθόνη

 

 

Η είδηση της επιστροφής της πολύ αγαπητής ηθοποιού μας έχει ενθουσιάσει, καθώς έχουμε αρκετά χρόνια να δούμε την Aniston στη μικρή οθόνη και όπως είναι φυσικό περιμένουμε την πρεμιέρα πως και πως. 

Δείτε το trailer της σειράς που περιμένουμε με ανυπομονησία και θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!