Home / Fashion  / Η J.Crew και η Universal Standard σε μια συνεργασία που αγαπά τις γυναίκες!

Η J.Crew και η Universal Standard σε μια συνεργασία που αγαπά τις γυναίκες!

Η J.Crew και η Universal Standard σε μια νέα fashion συλλογή που αγαπά το γυναικείο σώμα!

 

Η εταιρεία J.Crew συνεργάζεται με το fashion brand Universal Standard σε μια συλλογή ρούχων που αγαπά κάθε σωματότυπο!

 

 

 Με φιλοσοφία της το motto πως κάθε γυναίκα είναι όμορφη και πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να αισθάνεται υπέροχα, η εταιρεία J.Crew συνεργάστηκε με την Universal Standard και δημιούργησαν απο κοινού μια κομψή collection για όλες τις γυναίκες και για κάθε τύπο σώματος. 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει elegant φορέματα, tops, παντελόνια και φούστες σε νούμερα από XXS–5X που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και στόχο έχουν να κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα και να είναι θηλυκή! 

 

 

Η Lisa Greenwald, Chief Merchandising Officer του brand J.Crew δήλωσε για την συνεργασία «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Universal Standard σε αυτή τη συλλογή, εταιρεία ειδική στον τομέα … και έχουμε μια αποστολή να κάνουμε το στυλ να είναι διαθέσιμο σε όλους»!

 

 

H νέα collection είναι διαθέσιμη στο site 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!