Home / Men  / Η IKEA κυκλοφορεί τα πρώτα της ηχεία Bluetooth

Η IKEA κυκλοφορεί τα πρώτα της ηχεία Bluetooth

Η IKEA κυκλοφορεί τα πρώτα της ηχεία Bluetooth Eneby.

 

H κορυφαία στον τομέα της εταιρεία επίπλων, IKEA, κυκλοφόρησε πρόσφατα τα δικά της ηχεία Bluetooth, τα οποία βγαίνουν σε δυο μεγέθη, το Eneby 20 και το Eneby 30.

 

Η σκανδιναβική εταιρεία επίπλων, μετά την κυκλοφορία ασύρματων φορτιστών και smart lights, επένδυσε στην κυκλοφορία των δικών της ηχείων, αποδεικνύοντας την παρουσία της στον χώρο της τεχνολογίας.

 

 

Με μίνιμαλ σχεδιασμό που αναδεικνύει απόλυτα τις σχεδιαστικές γραμμές της σκανδιναβικής χερσονήσου, τα Eneby ηχεία, είναι λιτά, καλυμμένα με ύφασμα και διαθέτουν μια φωτεινή μικρή κυκλική λεπτομέρεια, η οποία ειδοποιεί τον χρήστη για το πότε η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.

 

Τα Bluetooth ηχεία της IKEA, είναι σχεδιασμένα ώστε να τοποθετούνται σε τοίχο ή σε επίπεδη επιφάνεια, ενώ το μέγεθος και το σχήμα τους είναι ιδανικό για να ταιριάζει τέλεια στις κλασικές μονάδες αποθήκευσης της εταιρείας.

 

 

Τα Eneby φορητά ηχεία της IKEA, προσφέρουν καθαρό, υψηλής ποιότητας ήχο ενώ ο χρήστης έχει την δυνατότητα να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του με αυτά και να αναπαράγει ανά πάσα στιγμή την αγαπημένη του μουσική χάρη στην λειτουργία Bluetooth® που διαθέτουν.

 

Τα ηχεία Eneby της σουηδικής εταιρείας, κυκλοφορούν σε πολλή προσιτή τιμή και θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή γκρι πολυεστέρα με μαύρο ή λευκό πλαστικό.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!