Home / Beauty  / Η Huda Beauty συνεργάζεται με την Bollywood star Jacqueline Fernandez!

Η Huda Beauty συνεργάζεται με την Bollywood star Jacqueline Fernandez!

Για μία lash collection που υπόσχεται άκρως εντυπωσιακό βλέμμα! 

Το επιτυχημένο brand καλλυντικών Huda Beauty συνεργάζεται με την Bollywood star Jacqueline Fernandez για μία νέα συλλογή καλλυντικών, την “Jaqueline Lash“!

 

 

 

Το brand καλλυντικών Huda Beauty, που δημιουργήθηκε από την makeup mogul Huda Kattan συνεργάζεται για πρώτη φορά με την star Jacqueline Fernandez για μία collection από ψεύτικες βλεφαρίδες που υπόσχονται να κάνουν πιο σαγηνευτικό και εντυπωσιακό το βλέμμα των γυναικών. Όπως δήλωσε η ιδρύτρια Huda Kattan σχετικά με τη νέα συνεργασία και την επιλογή του brand για τη συγκεκριμένη star, “Η Jacqueline έχει μια κλασική ομορφιά, είναι πολύ glamorous αλλά και τόσο φυσική και θέλαμε να φέρουμε αυτό το στοιχείο στην πραγματική ζωή με αυτές τις βλεφαρίδες!”

 

https://www.instagram.com/p/Bs3FNeOhs5y/

 

Ανυπομονούμε για τις νέες βλεφαρίδες Huda Beauty x Jacqueline που θα κυκλοφορήσουν στο shophudabeauty.com στις 29 Ιανουαρίου! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!