Home / Fashion  / Η H&M κυκλοφορεί εσώρουχα, με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα!

Η H&M κυκλοφορεί εσώρουχα, με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα!

Η H&M κυκλοφορεί την πρώτη της σειρά σουτιέν για τις γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του στήθους! 

H σουηδική εταιρεία ρούχων, H&M, καινοτομεί κυκλοφορώντας την πρώτη συλλογή σουτιέν που απευθύνεται σε γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού!

Η ολοκαίνουργια συλλογή που φέρει τον τίτλο “Close to My Heart” δηλαδή κοντά στην καρδιά μου, αποτελείται από 3 διαφορετικούς τύπους σουτιέν, σε γήινες αποχρώσεις, που στοχεύουν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα των γυναικών. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα αθλητικό σουτιέν, ένα δαντελένιο τοπ-σουτιέν, το bralette που είναι περισσότερο θηλυκό και αποτελεί trend και ένα soft cup σουτιέν, δηλαδή χωρίς μπανέλα. 

 

 

Τα νέα σουτιέν σε γήινες αποχρώσεις, είναι stylish, λειτουργικά και κατασκευασμένα από φιλικά στο δέρμα υλικά όπως η δαντέλα και η μικροϊνα. Εκτός όμως από τον όμορφο και πρακτικό τους σχεδιασμό, το πιο ενδιαφέρον είναι πως εμπνεύστηκαν από την προσωπική ιστορία μιας υπαλλήλου της εταιρείας, η οποία όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, ήταν σχεδόν αδύνατο να βρει όμορφα, άνετα και οικονομικά σουτιέν. 

 

 

Παίρνοντας την ιδέα από την ιστορία της υπαλλήλου που νίκησε τον καρκίνο, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή που θα απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες που ξεπέρασαν τον καρκίνο!  

 

 

Η H&M Close to My Heart Collection είναι διαθέσιμη online και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν ολοκληρωτικά στην American Cancer Society, προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης του Καρκίνου του Μαστού.

 

www2.hm.com 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!