Home / Beauty  / Η Gucci συνεργάζεται με 15 γυναίκες καλλιτέχνες για το νέο της άρωμα

Η Gucci συνεργάζεται με 15 γυναίκες καλλιτέχνες για το νέο της άρωμα

To άρωμα Gucci Bloom Acqua Di Fiori όπως αποτυπώθηκε στα σχέδια γνωστών illustrators.

Ο οίκος Gucci συνεργάστηκε με 15 γυναίκες καλλιτέχνες, που δίνουν τη δική τους εκδοχή αναφορικά με το νέο άρωμα Gucci Bloom Acqua Di Fiori, το οποίο περιέχει φρέσκες νότες από γιασεμί, τουμπερόζα και άλλα λουλούδια, με σκοπό να ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.

 

Οι Langley Fox Hemingway, Frances Cannon, Emma Allegretti, Joy Miessi, Joana Avillez και Fee Greening είναι μερικές από τις συμμετέχουσες στο συγκεκριμένο project, στην πρώτη καμπάνια της Gucci, που εστιάζει στο κομμάτι του Instagram.

 

Οι δημιουργοί είχαν το ελεύθερο να ζωγραφίσουν τα δικά τους illustrations, ακριβώς όπως τα εμπνεύστηκαν, από ασπρόμαυρα σκίτσα μέχρι πολύχρωμα cartoons, αν και όλες μοιράζονται ως κοινά στοιχεία, κάποια βασικά μοτίβα του αρώματος, όπως το μπουκάλι του στη χαρακτηριστική απαλή ροζ απόχρωση με τα καταπράσινα φύλλα.

 

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και… δημιουργικό!

 

Ακολουθούν μερικά από τα μοναδικά σχέδια:

 

 

H Fee Greening είναι illustrator με έδρα το Λονδίνο και ζωγραφίζει με πενάκι. Η δουλειά της εμπνέεται από τη γοτθική και μεσαιωνική τέχνη.

 

  

 

H Langley Fox Hemingway είναι Αμερικανίδα illustrator, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους οίκους Louis Vuitton και Marc Jacobs.

 

 

 

H Joana Avillez έχει ως έδρα της τη Νέα Υόρκη και η δουλειά της έχει παρουσιαστεί σε αμέτρητες εκδόσεις, από την εφημερίδα New Yorker μέχρι και άλλα γνωστά έντυπα.

 

 

Η Phoebe Collings-James είναι μία καλλιτέχνης μισή Βρετανίδα μισή Τζαμαϊκανή, η δουλειά της οποίας κινείται σε πολλούς τομείς, όπως ζωγραφική, γλυπτική και μουσική.

  

Η Emma Allegrettiis είναι illustrator με βάση της τη Ρώμη και η ζωγραφική της έχει συνήθως ως θέμα την αγωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις και την πολιτική.

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath