Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα
Η Gigi Hadid στην πρώτη της φωτογράφιση εγκυμονούσα. 

Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με περισσότερη χαρά από ποτέ. Ο λόγος για την Gigi Hadid η οποία διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Στις φωτογραφίες την βλέπουμε να ποζάρει χαρούμενη φορώντας ένα υπέροχο, maxi λευκό φόρεμα και ένα mini φόρεμα, ημιδιάφανο με βολανάκια και να κρατά γλυκά και προστατευτικά την κοιλίτσα της.  

 

https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/

 

 

Η όμορφη μέλλουσα μαμά ανήρτησε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες “διαχειρός” των καλλιτεχνών Luigi και Iango στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, κάτω από ένα post έγραψε τη φράση: “Μεγαλώνοντας έναν άγγελο” λέγοντας στους followers της πως είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη που θα γίνει μητέρα. 

 

 

Οι φωτογραφίες ξεχειλίζουν ευτυχία! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!