Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik θα γίνουν γονείς

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik θα γίνουν γονείς

gigi hadid zayn malik

Η Gigi Hadid, 25 ετών, και ο Zayn Malik, 27 ετών, περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

 

Λέγεται μάλιστα από διάφορες πηγές, πως η Gigi διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται περίπου στην 20η εβδομάδα κύησης.

 

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2015 και διήρκεσε σταθερά για τρία χρόνια μέχρι τον Μάρτιο του 2018, όπου για κάποιο λόγο είχαν έναν σύντομο χωρισμό. Σύντομα τα ξαναβρήκαν και έκτοτε η σχέση τους έχει δυναμώσει ακόμα πιο πολύ.

 

Το ζευγάρι περνάει μαζί την περίοδο της καραντίνας στη φάρμα των Hadid στην Πενσυλβάνια, όπου την προηγούμενη εβδομάδα γιόρτασαν τα 25α γενέθλια της Gigi μαζί με την αδερφή της, Bella, και τη μητέρα της Yolanda.

 

https://www.instagram.com/p/B_bK5-cH6I5/

 

Και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τον ερχομό του μωρού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι κοριτσάκι!

 

Με το καλό λοιπόν!

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!