Home / Beauty  / Η extra glam beauty συλλογή Lux Diamond Collection

Η extra glam beauty συλλογή Lux Diamond Collection

Η extra glam beauty συλλογή Lux Diamond Collection
Γιατί τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών. 

To brand Lorac Cosmetics έχει δημιουργηθεί από την makeup artist των διασήμων Carol Shaw το 1993. Η μακιγιέζ έχει επιμεληθεί με απόλυτη επιτυχία γυναίκες του διεθνούς στερεώματος όπως η Nicole Kidman, η Courtney Love και η Goldie Hawn και έχει καταπλήξει με τις beauty δεξιότητές της. 

 

 

Τώρα, η Carol Shaw κυκλοφορεί μία νέα σειρά από καλλυντικά προϊόντα για να μεταφέρει την λάμψη των celebrities σε όλες τις γυναίκες. Έτσι, έφτιαξε μία νέα σειρά από beauty items που έχουν επαγγελματική απόδοση και θα έχουν σκοπό να δώσουν το glam των διασημοτήτων σε όλες τις γυναίκες. 

 

 

Η νέα συλλογή Lux Diamond Collection περιλαμβάνει 6 κρεμώδη shadow pots, μία παλέτα με σκιές για τα μάτια σε 20 αποχρώσεις και μία μάσκαρα. Το πιο τέλειο δε στη συλλογή είναι πως οι αποχρώσεις έρχονται με extra λαμπερές νότες, καθώς περιέχουν ένα συστατικό που περιέχει πραγματικά διαμάντια, δίνοντας μοναδικό glam αποτέλεσμα. 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!