Home / Beauty  / Η Emma Stone ως άλλη Marilyn για τον οίκο Louis Vuitton!

Η Emma Stone ως άλλη Marilyn για τον οίκο Louis Vuitton!

H Emma Stone ποζάρει για το νέο άρωμα του οίκου Louis Vuitton!

Η Emma Stone πρωταγωνιστεί ως άλλη Marilyn Monroe στο short clip του οίκου Louis Vuitton για την προώθηση του καινούργιου του αρώματος Attrape-Rêves, το ένατο στην σειρά άρωμα από την fragrance line Les Parfums!

 

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία ο γαλλικός οίκος δημιουργεί ένα short film για την προώθηση αρώματός του και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους! Έτσι, επέλεξε την όμορφη ηθοποιό, Emma Stone, που είναι από τον περασμένο Οκτώβρη ambassador του οίκου, για να πρωταγωνιστήσει στο νέο του film campaign.

 

 

 

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Sam Mendes (Skyfall, American Beauty), και όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες η ταινία μικρού μήκους του εμβληματικού οίκου θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου!

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!