Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Claudia Schiffer έγινε Βarbie!

Η Claudia Schiffer έγινε Βarbie!

Η Claudia Schiffer έγινε Βarbie!
Το θρυλικό supermodel των 90’s γίνεται η πιο εντυπωσιακή Βarbie.

Η καλλονή Claudia Schiffer έγινε 50 ετών (στις 25 Αυγούστου) και η εταιρεία Barbie θέλοντας να την τιμήσει δημιούργησε μια νέα κούκλα, mini Claudia, απλά καταπληκτική.

Όπως δήλωσε στο Page Six το μοντέλο, “η Barbie ήταν η πρώτη μου επαφή με τη μόδα. Όταν ήμασταν παιδιά με την αδελφή μου, παίζαμε με Barbies. Ήταν iconic κούκλα”.

Η κούκλα φτιάχτηκε με τη βοήθεια της Donatella Versace και του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, καθώς η Βarbie Schiffer έρχεται σε δύο εκδοχές, φορώντας δύο iconic looks του μοντέλου.

Στο πρώτο, η Βarbie φοράει ένα υπέροχο Versace μπλε φόρεμα που φορούσε το supermodel κατά τη διάρκεια της επίδειξης του Versace το φθινόπωρο / χειμώνα του 1994 και στo δεύτερo, φορά ένα Balmain look ίδιο με αυτό που είχε φορέσει η Claudia Schiffer στην καμπάνια του 2016. 

Versace.

https://www.instagram.com/p/CGkPn3UhRsx/

 

Balmain.

https://www.instagram.com/p/CGkWY5eBhHG/

 

Το supermodel των 90’s, που έχει διαγράψει τη δική της μοναδική πορεία στον χώρο, ανέβασε στο account της στο Instagram ένα post με τις δύο Barbie – Claudia Schiffer, δηλώνοντας κατενθουσιασμένη! 

 

https://www.instagram.com/p/CGkeTVQg0XM/

 

 

barbie.mattel.com

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!