Home / Family  / Η Charlize Theron μας δείχνει περήφανη τις κόρες της

Η Charlize Theron μας δείχνει περήφανη τις κόρες της

Η Charlize Theron μας δείχνει περήφανη τις κόρες της
Τρισευτυχισμένη μας δείχνει τις κόρες της, August και Jackson. 

Η ηθοποιός δεν συνηθίζει να μιλά για την οικογένειά της και κρατά χαμηλούς τόνους γενικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά της. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια εξαίρεση και με αφορμή την εθνική ημέρα της Κόρης στις ΗΠΑ, μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία με τις δύο κόρες της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραψε: 

«Η καρδιά μου ανήκει σε αυτές τις δύο υπερδραστήριες κούκλες. Ποτέ ξανά δεν θα είμαι η ίδια». 

 

 

H ηθοποιός υιοθέτησε την August το 2015 και την Jackson το 2012 και από τότε έχει αναφερθεί σε εκείνες για να τις στηρίξει με όλη της την καρδιά, δίνοντας με τις δηλώσεις της τη δική της μάχη για την καταπολέμηση των ανισοτήτων. 

Πιο συγκεκριμένα, στο παρελθόν η Charlize Theron συμμετείχε στο podcast του Variety’s The Big Ticket και μίλησε για τις φυλετικές διακρίσεις με αφορμή τις αγαπημένες της κόρες. Είχε πει: «Είμαι μαμά δύο μικρών μαύρων κοριτσιών και θέλω να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο όπου “βλέπουν” τον εαυτό τους, όπου θα υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι μπορούν να γίνουν ό, τι θέλουν” συνεχίζοντας: «Θέλω να τις βάλω σε έναν κόσμο όπου αισθάνονται ότι ανήκουν, να μπορούν να λάμψουν και να μπορούν να ζήσουν στο έπακρο». Ακόμη, σε μία συνέντευξή της παλαιότερη η ηθοποιός αποκάλυψε πως η μία της κόρη, μόλις στα 3 χρόνια της είπε «Δεν είμαι αγόρι» και εκείνη χωρίς σκέψη σεβάστηκε τη δήλωσή της κι ό,τι αυτή συνεπάγεται. 

 

 

 

 

Φωτογραφία: Instagram @charlizeafrica

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!