Home / Fashion  / Η Chanel ανοίγει το πρώτο της e-commerce store στο Λονδίνο!

Η Chanel ανοίγει το πρώτο της e-commerce store στο Λονδίνο!

Ο οίκος Chanel καινοτομεί και ανοίγει το πρώτο του e-commerce shop στο Λονδίνο! 

Ο εμβληματικός οίκος της Chanel ανοίγει το πρώτο του e-commerce shop στην πρωτεύουσα της Αγγλίας παράλληλα με το re-opening της μπουτίκ του Burlington Arcade.  

 

 

Ο πρωτοπόρος οίκος έχει τοποθετήσει στην μπουτίκ ένα e-commerce stand που έχει για την ώρα αποκλειστικά μόνο οπτικά είδη και δίνει την ευκαιρία στους απανταχού fashionistas να βιώσουν την εμπειρία του νέου είδους αγορών. Ο γαλλικός οίκος έχει συμπεριλάβει στο νεό του shop τα πιο statement και best seller γυαλιά του! 

 

 

Οι πελάτες έχουν πλέον την ευκαιρία να διαλέξουν από το site της Chanel τα γυαλιά που θέλουν να δοκιμάσουν και έπειτα να πάνε στο κατάστημα όπου τους περιμένει ένας εξειδικευένος fashion advisor, ο οποίος θα τους παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές styling και fitting των γυαλιών! 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!