Home / Fashion  / Η Champion x Chiara Ferragni φτιάχτηκε για τους λάτρεις των παστέλ

Η Champion x Chiara Ferragni φτιάχτηκε για τους λάτρεις των παστέλ

ChampionxChiaraFerragni
Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία Champion x Chiara Ferragni και είναι πραγματικά λαχταριστή!

 

Η Chiara Ferragni είναι μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στο χώρο της μόδας και όχι μόνο, με πάνω από 19 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό της. Πριν από κάποιες μέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία της με το παγκοσμίου φήμης brand αθλητικών ειδών Champion για μια collection που μοιάζει με ζαχαρωτό!

 

ChampionxChiaraFerragni

ChampionxChiaraFerragni ChampionxChiaraFerragni

 

H Instragram Queen έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με άλλα μεγάλα brands της μόδας αλλά και της ομορφιάς, όπως η Lancôme και τα Tod’s.

 

Παστέλ χρώματα, με το ροζ να κυριαρχεί και όμορφα outfits για ένα υπέροχο, άκρως θηλυκό, athleisure look!

 

Η super-girly Champion x Chiara Ferragni συλλογή περιλαμβάνει φούτερ, leggings με όμορφα φινιρίσματα, cropped tops, joggers και shorts, ενώ ολοκληρώνεται με φρέσκα και stylish σχέδια σε παπούτσια ιδανικά για τρέξιμο. Μια όμορφη collection, με χαρούμενα παστέλ χρώματα, ιδανική για κάθε ανοιξιάτικη αθλητική εμφάνιση.

 

ChampionxChiaraFerragniChampionxChiaraFerragni

 

https://www.instagram.com/p/B_NPEbVp4Y8/

 

www.championstore.com

www.chiaraferragnicollection.com

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!