Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Cara Delevingne με κοστούμι Dolce & Gabbana στα AMAs

Η Cara Delevingne με κοστούμι Dolce & Gabbana στα AMAs

Η Cara Delevingne με κοστούμι Dolce & Gabbana στα AMAs
Λαμπερή και κομψή στην τελετή των φετινών AMAs.

Αγαπημένη πολλών η Cara Delevingne κάνει πολύ συχνά σούπερ stylish εμφανίσεις που λαμβάνουν θετικά σχόλια. Το εκκεντρικό μοντέλο και ηθοποιός μπορεί να έχει ως σήμα κατατεθέν τα πυκνά κι έντονα φρύδια της, όμως είναι γνωστή και για τα επιτυχημένα look της, τα οποία φροντίζει πάντοτε να την εκφράζουν και να ανταποκρίνονται στην ηλικία και το δικό της ξεχωριστό στυλ. 

 

 

 

Η όμορφη Βρετανίδα εντυπωσίασε για μία φορά ακόμη με την εμφάνισή της στα φετινά AMAs, τα οποία μάλιστα παρουσίαζε κι ήταν πραγματικά πολύ κομψή και λαμπερή. Για τα βραβεία επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι Dolce & Gabbana πολύ πολύ λαμπερό, το οποίο συνδύασε με nude κορσέ και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin. 

 

 

Το εντυπωσιακό της look ολοκλήρωσε με υπέροχο μακιγιάζ, κάνοντας ένα σούπερ smokey eye look στις αποχρώσεις του μωβ και wavy μαλλιά, τύπου old hollywood. Με λίγα λόγια ήταν σούπερ! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!