Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Beyoncé με δημιουργία Mary Katrantzou

Η Beyoncé με δημιουργία Mary Katrantzou

beyonce_katrantzou_cover
Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Beyoncé με τίτλο “Black is King” στο Disney+, του οποίου δημιουργός ήταν η ίδια.

 

Στο τραγούδι “Water”, που έκανε η Beyoncé μαζί με τον Pharell Williams, η διάσημη σταρ εμφανίζεται με μια δημιουργία με βολάν της Mary Katrantzou, εξαιρετικά εντυπωσιακή.

 

beyonce_katrantzou

 

Η συγκεκριμένη δημιουργία είναι εμπνευσμένη από τις αστραπές και τα χρώματα στον ουρανό μετά τη βροχή. Το φόρεμα ξεχειλίζει από χρώματα και εκατοντάδες βολάν ραμμένα στο χέρι ολοκληρώνουν το υπέροχο αποτέλεσμα που μοιάζει σαν ένα πολύχρωμο γλυπτό.

 

beyonce_katrantzou

 

Είναι γνωστό πως η πολυπράγμων σταρ επιλέγει πολύ συχνά δημιουργίες Vrettos Vrettakos, όπως συνέβη και στο συγκεκριμένο άλμπουμ, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που επέλεξε εκείνη μαζί με τη στυλίστρια της, Zerina Akers, η οποία έχει αναδείξει πολύ προσεκτικά όλες της εμφανίσεις της Beyoncé.

 

 

 

www.marykatrantzou.com

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!