Home / Beauty  / Η Barbie σε επαγγελματικά βαλιτσάκια μακιγιάζ

Η Barbie σε επαγγελματικά βαλιτσάκια μακιγιάζ

Η Barbie σε επαγγελματικά βαλιτσάκια μακιγιάζ
H νέα Caboodles x Barbie collection έχει τα πιο κομψά βαλιτσάκια μακιγιάζ. 

Οι beautistas που ταυτόχρονα αγαπούν πολύ την Barbie θα κατενθουσιαστούν με την νέα σειρά από επαγγελματικές θήκες καλλυντικών που κυκλοφορούν από την εταιρεία Caboodles. Τα επαγγελματικά Barbie βαλιτσάκια έχουν σούπερ design και φυσικά διατίθενται σε τρεις υπέροχες αποχρώσεις, του ροζ, του σομόν και του λευκού με ροζ λεπτομέρειες που έχουν συνδεθεί με την θρυλική κούκλα που όλοι μας αγαπάμε και συνεχίζει εμπνέει.

 

 

Η Barbie σε επαγγελματικά βαλιτσάκια μακιγιάζ

 

 

Οι επαγγελματικές βαλίτσες είναι στο σωστό μέγεθος για να χωράνε όλα τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς μίας beautista, αμπαλαρισμένα με τον κομψό τρόπο. Φυσικά τα βαλιτσάκια βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση των items ομορφιάς και στην εύκολη μεταφορά τους ώστε να τα έχουν παντού μαζί τους είτε ή επαγγελματίες ή απλά όσοι αγαπούν το μακιγιάζ. 

 

Η λαμπερή Caboodles x Barbie collection είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο. 

caboodles.com 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!