Home / Beauty  / Η Baddie Winkle κυκλοφορεί μία πολύχρωμη beauty συλλογή

Η Baddie Winkle κυκλοφορεί μία πολύχρωμη beauty συλλογή

Η Baddie Winkle κυκλοφορεί μία πολύχρωμη beauty συλλογή
H πιο διάσημη fashion grandma κάνει δική της beauty σειρά.

 

H Helen Van Winkle ή αλλιώς Baddie Winkle, είναι μία fashionista που στα 90 της χρόνια ανατρέπει ό,τι ξέραμε για τη μόδα. Εκτός από τις εντυπωσιακές, αντισυμβατικές εμφανίσεις της η Baddie Winkle έχει άποψη φυσικά και για το make up και την ομορφιά των γυναικών. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με το brand INC.redible Cosmetics για μία νέα beauty συλλογή που θα ενθουσιάσει τις απανταχού beautistas. 

 

https://www.instagram.com/p/Bx7JOF_hWeL/

 

H Baddie Winkle έχει υπάρξει στο παρελθόν μούσα της Urban Decay και σήμερα συνεργάζεται με την INC.redible Cosmetics για μία πολύχρωμη και έξτρα ανατρεπτική συλλογή που κυκλοφορεί στα Sephora. H beauty συλλογή περιλαμβάνει lip gloss, μία παλέτα με σκιές highlighter με το πρόσωπο της fashion influencer, αλλά και μία μάσκα για ανόρθωση στήθους. 

 

Η Baddie Winkle κυκλοφορεί μία πολύχρωμη beauty συλλογή

 

Η Baddie Winkle έχει χιούμορ, έχει άποψη και το αποδεικνύει με κάθε νέα της κίνηση επιχειρηματική ή μη. Δείτε περισσότερα infos για τη συλλογή στο www.sephora.gr

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!