Home / Beauty  / Η Avengers Makeup Collection μας κάνει σούπερ ηρωίδες!

Η Avengers Makeup Collection μας κάνει σούπερ ηρωίδες!

Η Avengers Makeup Collection μας κάνει σούπερ ηρωίδες!
Η Avengers Makeup Collection έχει μαγικές ικανότητες

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας “Avengers Endgame” στις 26 Απριλίου βγαίνει μία ολοκαίνουργια, extra πολύχρωμη συλλογή με προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και κομψά τσαντάκια για να τοποθετήσετε το μακιγιάζ σας.

 

 

Η συλλογή βγαίνει από το brand Ulta πάντα σε συνεργασία με τη Marvel και είναι γεμάτη χρώματα. Πρόκειται για μία makeup collection που σκοπεύει να κάνει όλες τις γυναίκες σουπερηρωίδες και να τις μεταμορφώσει στην πιο δυναμική πλευρά του εαυτού τους.

 

 

Η Avengers Makeup Collection περιλαμβάνει μία elegant παλέτα με 15 σκιές για τα μάτια, lipglosses σε πολλές αποχρώσεις για κάθε τόνο δέρματος και κάθε περίσταση και τρία stylish και κομψά τσαντάκια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως νεσεσέρ για να τοποθετήσετε τα καλλυντικά σας, σαν όμορφα fashion clutches, αλλά και σαν makeup organisers.

 

 

H συναρπαστική make up συλλογή Ulta Beauty Collection x Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει όταν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες και η νέα ταινία. Οπότε αναμένουμε με χαρά μέχρι και τις 26 Απριλίου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!