Home / Beauty  / Η Ashley Graham πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια της Revlon

Η Ashley Graham πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια της Revlon

cozy vibe beauty news graham revlon
Το πανέμορφο μοντέλο επικοινωνεί όσα ασπάζεται, μέσα από τη beauty εκστρατεία.

 

H Αshley Graham ανακοινώθηκε ότι θα είναι η νέα global ambassador της εταιρείας καλλυντικών Revlon, για την καμπάνια Live Boldly, στο πλάι της ηθοποιού Gal Gadot.

 

To plus-size μοντέλο ανέβασε στο Instagram ένα κολάζ από τη φωτογράφιση, για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές της.

 

 

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία “αγκαλιάζει” γυναίκες διαφορετικής καταγωγής, ηλικίας και σωματότυπου, προωθώντας μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας.

 

Κάθε μέρα κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω στον εαυτό μου ότι είμαι όμορφη και λαμπερή. Η καμπάνια “Live Boldly” θα μπορούσα να πω ότι είναι το mantra της ζωής μου και χαίρομαι που εμπνέει τις γυναίκες να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους”.

 

 

Όμως, η Graham και η Gadot δεν είναι οι μόνες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκστρατεία της Revlon. H εταιρεία ανακοίνωσε μερικά ακόμα ονόματα, όπως τα μοντέλα Adwoa Aboah, Imaan Hammam και Raquel Zimmermann. Η πρώτη δήλωσε επίσης ευτυχής για τη συμμετοχή της, αφού για εκείνη το σύνθημα της καμπάνιας σημαίνει να ζεις χωρίς ενοχές και χωρίς όρια, νιώθοντας δυνατή και αυθεντική.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath