Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Andie MacDowell το λιγότερο εκθαμβωτική

Η Andie MacDowell το λιγότερο εκθαμβωτική

Η Andie MacDowell το λιγότερο εκθαμβωτική
στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Ready Or Not” στο Los Angeles.  

Έλαμψε για ακόμη μία φορά, μαγνητίζοντας τον φωτογραφικό φακό η όμορφη ηθοποιός Andie MacDowell. Η μελαχρινή star εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για χάρη της πρεμιέρας της νέας της ταινίας “Ready Or Not” και κέρδισε τις εντυπώσεις με το υπέροχο look και τον αέρα αυτοπεποίθησης που απέπνεε. 

 

Η Andie MacDowell το λιγότερο εκθαμβωτική Η Andie MacDowell το λιγότερο εκθαμβωτική

 

 

Το look της αποτελείτο από ένα κομψό, στενό φόρεμα με floral λεπτομέρειες που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και ήταν ελαφρώς αποκαλυπτικό, καθώς είχε ένα σκίσιμο στο πλάι και εντυπωσιακό αλλά διακριτικό συνάμα μπούστο. H εμφάνισή της συμπληρώθηκε με λεπτεπίλεπτα, μαύρα πέδιλα, ένα chic τσαντάκι σε μεταλλική απόχρωση και φυσικά natural make up που ανέδειξε στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της. Τέλος, επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της λιτά κάτω σε ένα natural wavy look. 

 

Η Andie MacDowell το λιγότερο εκθαμβωτική

 

 

H ομορφιά δεν έχει ηλικία μας διδάσκει η υπέρλαμπρη Andie MacDowell. 

Η 61 ετών star, απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως ο χρόνος είναι σύμμαχός της καθώς ήταν πιο γοητευτική από ποτέ. Η εμφάνισή της δεν μας άφησε καμία αμφιβολία. Η Andie MacDowell αισθάνεται πολύ όμορφα με τον εαυτό της και για αυτόν ακριβώς τον λόγο καταφέρνει να είναι διακριτικά sexy και λαμπερή. Τέτοιες εμφανίσεις θέλουμε! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!