Home / Men  / Η Air Dior collection είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Η Air Dior collection είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

air-dior-collection-shooting-by-brett-lloyd

Η Air Dior collection έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και φτάνει η στιγμή που οι λάτρεις της μόδας θα μπορούν να την αποκτήσουν.

 

air_dior_logo

 

Πρόκειται για μια συλλογή, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Dior και του Kim Jones με τo brand Jordan, που περιλαμβάνει τα Air Jordan 1 OG Dior limited-edition sneakers και έχει εμπλουτιστεί με αξεσουάρ και ρούχα.

 

travis-scott-wearing-the-air-dior-collection-photo-by-hugo-scott

 

Αν και τα ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα, τα πολυσυζητημένα sneakers θα διατίθενται για παραγγελία μόνο online, και έπειτα ο καθένας θα καλείται να τα παραλάβει από κάποιο κατάστημα Dior.

 

air-dior air-dior

 

Η πολυαναμενόμενη Air Dior collection παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο στο pre-fall 2020 show του οίκου στο Μαϊάμι και ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Η πανδημία του κορονοϊού όμως οδήγησε τα δύο brands να αναβάλουν την κυκλοφορία της συλλογής, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον Ιούλιο.

 

air-diorair-diorair-dior

 air-dior

 

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ:

www.dior.com

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!