Home / Cozyhome  / Architecture  / Η 9η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση

Η 9η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση

Και στη φετινή διοργάνωση θα δώσουν το παρών λαμπρές προσωπικότητες του τόπου μας.

 

Tα βραβεία συνολικής προσφοράς του Archisearch και της Design Ambassador είναι μόλις δύο χρονών αλλά, παρόλα αυτά το βάρος τους είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας τους. Κι αυτό, γιατί η αρχή έγινε στο 8ο ΕΣΩ στο αμφιθέατρο της Στέγης του ιδρύματος Ωνάση, με το βραβείο να απονέμεται στον μεγάλο designer Γιάννη Τσεκλένη. 

 

Φέτος παραλαμβάνουν τη σκυτάλη τρεις μεγάλοι άνδρες-λαμπρές προσωπικότητες του τόπου μας: ο διεθνούς ακτινοβολίας καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος, ο εγκέφαλος του αστικού ιστού της θετικής πλευράς της πόλης μας, Ιωάννης Βικέλας και ο Κωνσταντίνος Δεκαβάλλας, ο τελευταίος εν ζωή αρχιτέκτονας της γενιάς των μοντερνιστών, που δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο με ιστορική σημασία αλλά ζωντανό μέρος της πραγματικότητας. 

 

 

 

Ο Βασίλης Μπαρτζώκας, ιδρυτής της του ARCHISEARCH.gr μας είπε: “Αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν συνδέσει την προσωπική τους δημιουργικότητα και όραμα με το κοινωνικό όφελος αλλά και την οικονομική ευημερία. Η σύνδεση αυτών των 3 πυλώνων αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος και για την Design Ambassador και το archisearch.gr. Μέσα από τις βραβεύσεις θέλουμε να συνεισφέρουμε και με τις δικές μας δυνάμεις στην καταγραφή και ανάδειξη των πρακτικών, oι οποίες γεννήθηκαν από την ιστορία του σχεδιασμού στην Ελλάδα και θα πρέπει να αποτελέσουν πυξίδα για ένα υγιές μέλλον.”

 

 

Όσοι θέλετε να προμηθευτείτε εισιτήρια για το event της 4ης Φεβρουαρίου 2020 , στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά στην σύνδεση www.esw.gr 

 

 

Το COZYHOME είναι χορηγός επικοινωνίας.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath