Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η 8άδα του GNTM χόρεψε στους ρυθμούς του τραγουδιού της Τάμτα και του Mente Fuerte

Η 8άδα του GNTM χόρεψε στους ρυθμούς του τραγουδιού της Τάμτα και του Mente Fuerte

Στο επεισόδιο της Τρίτης, του δημοφιλούς reality μόδας GNTM, οι παίκτες συμμετείχαν στην φωτογράφιση για την promo αφίσα του τραγουδιού «Δεν είσαι εδώ» της Τάμτα και του Mente Fuerte.

 

Οι διαγωνιζόμενοι, στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν χορεύοντας και ακούγοντας το κομμάτι με το concept της φωτογράφησης να είναι ότι φαίνονται λυπημένοι και βρίσκονται σε βραδινή έξοδο. Στο πλατό του GΝΤΜ παρευρέθηκαν, εκτός από τον couch των μοντέλων Γιώργο Καράβα και τους κριτές Genevieve Majari και Άγγελο Μπράτη, η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Τάμτα και ο ανερχόμενος ράπερ Mente Fuerte.

 

 

 

Οι καλλιτέχνες ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και πρόθυμοι απέναντι στους διαγωνιζόμενους και θέλησαν να τους βοηθήσουν, ώστε να έχουν μια ωραία και σωστή φωτογραφία. Εξήγησαν το ύφος, τα συναισθήματα που θέλει να βγάλει το τραγούδι και τι επιθυμούν να περάσουν στο κοινό μέσα από αυτό. Τους καθοδηγούσαν, τους έδιναν συμβουλές,  μαζί με τον couch και τους κριτές, και προσπαθούσαν να τους βάλουν στο «vibe» του «Δεν είσαι εδώ».

 

 

Το τραγούδι δεν παρέσυρε μόνο τους διαγωνιζόμενους, κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, αλλά κατάφερε να ξεσηκώσει και τους κριτές στην διαδικασία αποχώρησης. Κριτές και παίκτες χόρεψαν μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες για το 2020.

 

Το reality κυριαρχούσε για άλλη μια φορά στο ελληνικό Twitter, αλλά αυτή την φορά με το όνομα της Τάμτα στην πρώτη θέση των trends.

 

Το «Δεν Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company και την Offbeat Records.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.