Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η υπέρλαμπρη τουαλέτα της Kate Beckinsale έκλεψε την παράσταση

Η υπέρλαμπρη τουαλέτα της Kate Beckinsale έκλεψε την παράσταση

Η υπέρλαμπρη τουαλέτα της Kate Beckinsale έκλεψε την παράσταση
Η Kate Beckinsale στην πιο chic της εμφάνιση. 

H Βρετανίδα ηθοποιός Kate Beckinsale παρεβρέθηκε στα Critics Choice Awards 2020 και ανάμεσα σε αγαπημένες stars του διεθνούς στερεώματος όπως η Nicole Kidman, η Charlize Theron και η Jennifer Lopez κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της. Η όμορφη ηθοποιός κατάφερε να λάμψει μέσα στην κομψή τουαλέτα της του luxury fashion οίκου Julien Macdonald.

 

Η υπέρλαμπρη τουαλέτα της Kate Beckinsale έκλεψε την παράσταση

 

Φορώντας μία elegant τουαλέτα υψηλής ραπτικής με έναν ώμο και σκίσιμο στο πλάι, που αναδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της, απογείωσε την έννοια της κομψότητας. Η τουαλέτα της είχε sparkly στοιχεία με έντονη λάμψη, ενώ το παιχνίδι με τις διαφορετικές υφές όπως τα κεντημένα metallics και το μετάξι, σε συνδυασμό με τα διαφορετικά μήκη, χαρίζουν μία extra νότα πολυτέλειας και ενδιαφέροντος στο look της. Επιπλέον, η χρωματική παλέτα της τουαλέτας αναδεικνύει τον elegant χαρακτήρα της εμφάνισης. 

 

 

 

Η Kate Beckinsale ολοκλήρωσε το σύνολό της με έντονο smoky eye μακιγιάζ που χαρίζει βάθος και ένταση στο βλέμμα της και με lip gloss. Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της επέλεξε να κάνει hollywood waves και χωρίστρα στη μέση, ενώ έδωσε έμφαση στα λαμπερά κοσμήματα.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!