Home / Cozyhome  / Η σύγχρονη αρχιτεκτονική στο μικροσκόπιο!

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική στο μικροσκόπιο!

 A journey to modern houses!

 

O συγγραφέας Philip Jodidio επιμελείται ένα άκρως ενδιαφέρον, λεπτομερές και εμπνευσμένο λεύκωμα αφιερωμένο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική των κατοικιών μας.

 

 

 

 

To βιβλίο “Homes for Our Time, Contemporary Houses around the World” μας συστήνει τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, αποτελώντας μοναδική πηγή έμπνευσης για επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για όσους αγαπούν το design!

 

 

 

Αφεθείτε στις σελίδες του και απολαύστε ένα συναρπαστικό design ταξίδι από την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία, μέχρι το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα, εξερευνώντας καλαίσθητα σύγχρονα οικήματα, από μικρές εξοχικές κατοικίες και παραλιακά σπίτια μέχρι μοναδικά καταφύγια στο δάσος και πολυτελείς βίλες.

 

 

 

www.taschen.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!