Home / Good Life  / Η σειρά Downton Abbey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η σειρά Downton Abbey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η σειρά Downton Abbey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
Το Downton Abbey γίνεται κινηματογραφική ταινία (trailer).

Η πολυαγαπημένη σειρά του BBC Downton Abbey, έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 20 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία, δίνοντάς μας επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για το τι πρόκειται να δούμε.  

 

 

Λίγα λόγια για τη σειρά.

Η ιστορία της επιτυχημένης βρετανικής σειράς, εξελίσσεται στο κτήμα της οικογένειας Crawley, όπου και βλέπουμε τι συμβαίνει στη ζωή της οικογένειας και των υπηρετών της από τα τέλη του 20ού αιώνα, μέσα από τις σαρωτικές κοινωνικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η τηλεοπτική σειρά αγαπήθηκε πολύ από το διεθνές κοινό και ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες κερδίζοντας τρεις Χρυσές Σφαίρες και 15 Emmy.

 

 

The movie.

Η ταινία επικεντρώνεται στην επίσκεψη στο Downton του βασιλιά και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκείνη την εποχή, μονάρχες ήταν ο βασιλιάς Γιώργος Ε’ και η σύζυγός του, βασίλισσα Μαίρη. Στο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε στιγμιότυπα από την αναταραχή που έχει δημιουργηθεί από την προετοιμασία για τη βασιλική επίσκεψη με τριβές και συγκρούσεις μεταξύ του υπηρετικού προσωπικού και των ευγενών.

 

 

Δείτε το trailer της ταινίας

 

Το φιλμ Downton Abbey θα βγει στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και στην Ελλάδα από την Tulip Entertainment.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!