Home / Good Life  / Η πρώτη υποθαλάσσια υπερπολυτελής σουίτα στις Μαλδίβες!

Η πρώτη υποθαλάσσια υπερπολυτελής σουίτα στις Μαλδίβες!

Ανακαλύψτε έναν μοναδικό υποθαλάσσιο παράδεισο!

Μετά τα εκπληκτικά υποθαλάσσια εστιατόρια που μας δίνουν την ευκαιρία να γευματίσουμε κάτω από το νερό θαυμάζοντας τα ψάρια, τις θαλάσσιες χελώνες ή ακόμη και τους καρχαρίες, έχει σειρά μια υποθαλάσσια σουίτα. Ο αρχιτέκτονας Ahmed Saleem εμπνεύστηκε την διαμονή σε ένα δωμάτιο κάτω από τη θάλασσα και την υλοποίησε στην ξενοδοχειακή αλυσίδα στις Μαλδίβες, Conrad Hotels & Resorts. 

 

 

Μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής 16 πόδια κάτω από τον ωκεανό

Η πρώτη στον κόσμο υποθαλάσσια σουίτα, αποτελεί τμήμα του πολυτελούς Conrad Maldives Rangali Island  στον Ινδικό Ωκεανό και είναι τοποθετημένη 16 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το όνομα της φανταστικής σουίτας είναι ¨Muraka¨, που στην τοπική γλώσσα Dhivehi σημαίνει ¨κοράλλι¨. 

 

 

Περήφανο τμήμα του πολυτελούς ξενοδοχείου το οποίο επίσης διαθέτει το γυάλινο υποθαλάσσιο εστιατόριο Ithaa Restaurant και 2 βραβευμένα κέντρα σπα, το ξεχωριστό υποθαλάσσιο δωμάτιο υπόσχεται να μυήσει τους επισκέπτες σε μια μαγική, πρωτόγνωρη και σαφώς αξέχαστη εμπειρία διαμονής! 

 

 

Το ονειρικό κατάλυμα είναι προσβάσιμο με υδροπλάνο, που εκτελεί ειδυλλιακές πτήσεις διάρκειας 30 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαλέ.

 

 

www.conradmaldives.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!